Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем със скорости ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от krdd12 Покажи съобщение
    По темата..и аз имам същия проблем..
    Не ми влиза 5-та. Трябва да вдигна тая хава за задната и тогава влиза 5-тата.. на нормален сервиз ще може ли да се оправи и сериозен ли е проблема?
    Внимавай много със сервизите!
    sigpicAlfa Romeo 156 1.9 jtd 110 hp 2001 + remap - ex
    156 Sportwagon 1.9 m-jet 140 hp

Comment

Първоначално публикувано от danko84 Покажи съобщение
      Колата вече е в движение. Проблема се оказа скъсано ухо на лагера заради което беше си заминал и претискателя за по-малко от 100 км. каране. Сега съм със сменени помпи и съединител и всичко е О.К. Качвам и снимки:
      Айде много безаварийни от тук нататък
      Надявам се, че са сложили средното стъбло от първата снимка,макар че и другото е със същата дължина.Шпилката я занеси на ония "майстори" да си я пласират дето слънце не огрява

Първоначално публикувано от krdd12 Покажи съобщение
      По темата..и аз имам същия проблем..
      Не ми влиза 5-та. Трябва да вдигна тая хава за задната и тогава влиза 5-тата.. на нормален сервиз ще може ли да се оправи и сериозен ли е проблема?
      Грешка си колега.Проблемът ти е много по-различен и е в механизма за превключване.Може да е в основата на лоста,може да е в жилата,а може и да е на избирача на кутията.Възможно е и кутията да има изместване от скъсани тампони или друго.

Първоначално публикувано от danko84 Покажи съобщение
      Внимавай много със сервизите!
      Те така е.Парен каша духа.
      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
        Грешка си колега.Проблемът ти е много по-различен и е в механизма за превключване.Може да е в основата на лоста,може да е в жилата,а може и да е на избирача на кутията.Възможно е и кутията да има изместване от скъсани тампони или друго.

Те така е.Парен каша духа.
        За първото съм съгласен ма за последното - няма как механизъм на жила да спре да работи дори със свалена от колата кутия - помисли и ще се сетиш какво имам предвид - те затва са жила да може като се мести мотора да не влияе на превключването
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
          За първото съм съгласен ма за последното - няма как механизъм на жила да спре да работи дори със свалена от колата кутия - помисли и ще се сетиш какво имам предвид - те затва са жила да може като се мести мотора да не влияе на превключването
          Да допълня - имам едни хуууубави жила
          Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
          156 1.8TS 16V (01.2001)
          147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
          0879369082

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
            Да допълня - имам едни хуууубави жила
            Едва ли, проблема почти сигурно е в основата на лоста или в планката на скоростите
            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
            sigpic
            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Едва ли, проблема почти сигурно е в основата на лоста или в планката на скоростите
              Надеждата крепи човека, бря
              Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
              156 1.8TS 16V (01.2001)
              147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
              0879369082

Comment

Това за тампоните го споменавам,защото си спомням,че преди време имаше колега,който не можеше да включва 1 и 2-ра и се оказа,че заради тампоните е усукана кутията и не му стига хода на лоста,за да компенсира.На колегата също не му стига хода,но в обратна посока и като се вдигне "предпазителя" за задна и освобождава още малко ход.
                Иначе принципно си абсолютно прав.
                Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Working...
                X